Buis Schouwenbouw

Webwinkel

Algemeen

Wij geven u als klant graag een vertrouwd gevoel bij uw aankopen in onze webwinkel.
Via deze pagina informeren wij u zo goed mogelijk over het verloop van uw aankoop op www.schouwenbouw.nl. Vindt u hier niet het antwoord op uw vraag? Neem gerust contact met ons op per telefoon of e-mail. Wij helpen u graag verder.

Prijzen

Alle prijzen in de webwinkel worden inclusief BTW weergegeven. Alle weergegeven prijzen zijn onder voorbehoud van zet- of drukfouten. Eventuele onvoorziene prijsverhogingen van leveranciers en fabrikanten voorbehouden.

Bestelling plaatsen

De meest gemakkelijke manier van bestellen, is natuurlijk door gebruik te maken van onze overzichtelijke webwinkel. Wanneer er echter behoefte is om op een andere manier de bestelling te plaatsen, omdat er bijvoorbeeld nog vragen zijn, of verduidelijking nodig is, kunt u ons ook op de volgende manieren bereiken: per telefoon op 06 19178153 of via het contactformulier.

Orders zullen door ons, voor zover mogelijk, op juistheid worden gecontroleerd. Wanneer noodzakelijk nemen wij alvorens uw bestelling te versturen nog contact met u op. Een bestelling zal altijd per mail aan u worden bevestigd. U ontvangt daarvoor een orderbevestiging waarin ook de specifieke verzendkosten voor uw order staan vermeld. Heeft u behoefte aan een controle van de door u bestelde artikelen? Neem gerust even contact met ons op, wij helpen u graag!

Betalen van uw bestelling

U kunt betalen d.m.v. iDeal of via vooruitbetaling.

Retouren

Kijk voor alle voorwaarden omtrent de mogelijkheden van retourzenden op de pagina klachten, retouren en garantie.

Service en garantie.

Kijk voor alle informatie omtrent service en garantie op de pagina klachten, retouren en garantie.

Onze gegevens

Voor onze volledige bedrijfsgegevens verwijzen wij u naar de pagina over ons.

Privacy policy

Wij slaan gegevens alleen op voor het verwerken van de geplaatste bestelling, en zullen zonder uw toestemming deze gegevens niet gebruiken voor marketingdoeleinden. Uw gegevens behandelen wij vertrouwelijk. Ze worden niet ter beschikking gesteld aan derden, anders dan voor het verwerken van de geplaatste order. Alleen wanneer expliciet door u aangegeven, zullen wij u in opnemen in ons klantenbestand. Uw privacy is gegarandeerd. Alle persoonlijke gegevens worden door Buis Schouwenbouw strikt vertrouwelijk behandeld en blijven ontoegankelijk voor derden. De gegevens worden nooit verkocht of verhuurd. U ontvangt alleen informatie van ons wanneer u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief. Mocht u na afronding van uw bestelling uw gegevens uit ons bestand verwijderd dan wel gewijzigd willen hebben, dan kunt u ons dit via mail laten weten: info@Buis Schouwenbouw. Als u een account heeft aangemaakt, kunt u uw gegevens wijzigen nadat u bent ingelogd.

Klantenservice

Algemeen
Klachten, retouren en garantie
Bel ons: 06 19178153
Neem contact op via het Contactformulier

Afhalen / retourneren

Afhalen

Retourneren